Skillcard / Presentkort

Hur länge är ett Skillcard giltigt?

Ett år från inköpsdatumet.

Hur löser jag in ett Skillcard?

Du löser in ditt Skillcard genom att ange värdekoden som står på ditt Skillcard på skillbreak.com vid bokningstillfället.

Hur levereras Skillcards?

Du får ditt Skillcard i PDF-form via mail efter ditt köp.

Kan jag köpa ett Skillcard för en specifik workshop?

Ja, och du kan också välja mellan att köpa med eller utan datum - välj det alternativ som passar dig bäst. Om du vill köpa ett Skillcard för en specifik workshop och ett visst datum kan du boka precis som om du bokar för dig själv. Om du vill boka utan ett datum, klicka bara på "köp" i rutan "Digitalt presentkort".

Kan jag köpa ett generellt Skillcard på Skillbreak?
Absolut. På den här sidan kan du köpa ett generellt presentkort där mottagaren kan välja fritt och boka önskad workshop med en presentkortskod. Välj önskat belopp. Du får ett Skillcard via e-post som du kan vidarebefordra till den lycklige.
Kan jag få en faktura?  (gäller endast företag)

Ja, du kan välja att betala med faktura. Vid köp av fler än 100 presentkort kan vi, mot en extra avgift, leverera snygga printade kort.