Presentkort

Hur länge gäller presentkortet?

Presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatumet.
Hur löser jag in ett presentkort?
Du löser in ditt presentkort genom att ange den värdekod som står på presentkortet när du betalar på skillbreak.com.
Hur levereras presentkorten?
Alla presentkort levereras via mejl efter ditt köp.
Kan jag köpa presentkort för en viss workshop?
Ja. Om du vill köpa presentkort för en specifik workshop ett visst datum kan du boka precis som om du skulle boka för dig själv. När du betalat kan du klicka i att det är en present så får du ett presentkort på mejlen.
Du kan också köpa presentkort för en viss workshop utan att välja datum, mottagaren kan sedan själv boka in sig på valfritt datum. Du köper det genom att klicka på texten "Köp presentkort" under bokningsboxen på workshopens sida och väljer sedan "Köp presentkort utan datum"
Kan jag köpa generellt presentkort på Skillbreak?
Absolut. På den här sidan kan du köpa ett generellt presentkort där mottagaren själv kan välja fritt bland vårt utbud och bokar med presentkortskoden. Välj passande belopp. Du får ett presentkort att maila till mottagaren.
Kan jag betala med faktura? (gäller endast företag)
Yes, du kan välja att betala mot faktura. Vid beställningar över 100 ex kan vi även printa presentkorten och leverera dem i en fin presentask om så önskas mot litet tillägg. Tips! Just nu är gåvor till anställda skattefritt upp till 2000 kr utöver vanliga julgåvor och jubileumsgåvor. Se Skatteverkets nya pandemi-lättnader.