Skillcard / Presentkort

Hur länge är ett Skillcard giltigt?

Ett år från inköpsdatumet. Värdet kan användas på hela Skillbreaks utbud.

Hur löser jag in ett Skillcard?

Du löser in ditt Skillcard genom att ange värdekoden som står på ditt Skillcard på skillbreak.com vid bokningstillfället. 

Hur levereras Skillcards?

Du får ditt Skillcard i PDF-form via mail efter ditt köp. Hittar du inte mailet rekommenderar vi att dubbelkolla i skräpposten. 

Kan jag köpa ett Skillcard för ett specifikt koncept?

Ja, du kan tom köpa för ett specifikt datum - välj det alternativ som passar dig bäst. Om du vill köpa ett Skillcard för en specifikt koncept och ett visst datum kan du boka precis som om du bokar för dig själv. Om du vill boka utan ett datum, klicka bara på "köp" i rutan "Digitalt presentkort". 

Kan jag köpa ett generellt Skillcard på Skillbreak?
Absolut. På den här sidan kan du köpa ett generellt presentkort där mottagaren kan välja fritt och boka önskat koncept med en värdekod. Välj önskat belopp. Du får ett Skillcard via e-post som du kan vidarebefordra till mottagaren.
Kan jag få en faktura?  (gäller endast företag)

Ja, du kan välja att betala med faktura vid köp av över 10 kort. Mot en extra avgift kan vi leverera snygga printade kort. 

Kan jag förlänga giltighetstiden på mitt Skillcard? 

Det går inte att förlänga giltighetstiden om utgångsdatumet har passerat. Är ditt presentkort fortfarande aktivt finns det möjlighet att förlänga giltighetstiden med 15 dagar vid särskilda skäl. 

Priset har ändrats sedan jag köpte presentkortet?

Våra arrangörer förbehåller sig rätten att ändra pris och innehåll på sina event efter behov. Värdet på presentkortet är specificerat i kronor. Vid ett högre pris betalar du mellanskillnaden. Om priset är lägre sparas kvarvarande belopp och du kan använda samma kod igen för att utnyttja det resterande beloppet.